Tehtäväksianto: Luettele 5-10 tuotetta, joita sinulta löytyy AINA kotoasi. Mieluiten tiettyjä tuotemerkkejä, ettei mene perustuotteiden luettelemiseksi ("joo, mulla on aina sukkia ja hammasharja kotona"). Kerro myös lyhyesti, miksi juuri listaamasi tuotteet / tuotemerkit.

Multi-Tabs monivitamiineja - Ravitsemusterapeutti käski niitä mutustella loppuelämän ajan, koska allergioitten takia en saa kaikkia tarvittavia vitamiineja syömästäni ruuasta.

Tavallista, mustaa teetä - Parasta on English Breakfast tee, mutta myös Princess ja Yellow Label maittavat. Teetä on pakko olla aina kaapissa. En voi elää ilman teehetkiäni.

Panadolia - Ainoa särkylääke, joka minulle käy. Särkylääkettä pitää aina olla kaapissa - kaiken varalta. Onneksi ei kovin usein tarvitse käyttää.

Pepsodent ja Yotuel - Käytän useinmiten Pepsodent hammastahnaa, mutta kaapissa on kyllä myös Yotuel, jota käyttelen välillä, jotta hampaat pysyvät suhteellisen vaaleina.

Postimerkkejä - Kortteja tulee läheteltyä sen verran usein ja kun postitoimisto ei ole ihan vieressä, niin pidän kyllä kaapissa aina postimerkkivarastoa.

Kultakeramiikan astioita - Minulla on mukava sarja Kultakeramiikan astioita kaapissa. Niitä käytetään pääasiassa vieraiden aikana, mutta nykyään yhä useammin myös kotoväen kesken.

Ekströms vadelmakiisseli - Tätä on pakko olla aina saatavilla, vaikken sitä loppuviimein niin usein käytäkään. Se on ehdoton mannapuuron kanssa!



Ja tämä siis on napattu ahmatin blogista.